Start Rasbeschrijving Erfelijke afwijkingen Onze honden Hoe het begon 1e Nest A-nest B-nest C-nest D-nest E-nest F-nest Beschikbaar Fokplannen Uitslagen In memoriam Fotogalerij Links


Fokplannen

Doordat wij in principe niet meer dan twee honden hebben, zal er niet zo vaak een nestje gefokt worden. Daarnaast wordt een teefje maar een paar keer gebruikt met ruime tussentijd.

In 2015 hebben wij een nestje gefokt, maar helaas zat er geen teefje bij waarmee wij verder zouden kunnen fokken. We hebben er voor gekozen een teefje aan te schaffen van een andere fokker. Met haar hopen we in 2018 een nest te fokken.

   

 


Mensen die interesse hebben in een korthaar pup kunnen zich geheel vrijblijvend op de wachtlijst laten plaatsen. Wij ontvangen graag zoveel mogelijk informatie over de thuissituatie (kinderen, andere huisdieren, e.d.). Ook stellen wij een kennismakingsbezoek vr de pups geboren worden heel erg op prijs.

De mensen op de wachtlijst worden tussentijds op de hoogte gehouden van het verloop van de zwangerschap en de naderende bevalling. Na de bevalling nemen wij zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken voor een eerste bezoek aan moeder en pups.

 

Indien u interesse heeft kunt contact opnemen:

of bel: 0224 - 218 742 of 06 - 539 207 24

   
         
 foto's gemaakt door J. Martens  
 
Copyright 2015 Korthaarcollies van Balingshoek
Laatst bijgewerkt: 20 oktober 2017